Post by ererdrivatel on Feb 3, 2022 11:17:18 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הרבה אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
יכול להיות טוב יותר אבל הרעיון טוב, אני נהנה ממנו עד כה
לאחר כ-20 עד 30 דקות ראית הכל. זה תמיד אותו דבר. המשחק הזה יכול להשתפר הרבה על ידי התוספת הפשוטה של מתן אפשרות לשחקנים לבחור היכן יתווספו חלקי רפסודה חדשים לרפסודה הקיימת שלהם. שנית זה יהיה יותר כיף אם ניתן יהיה להזיז חיילים ולמזג אותם כדי להתחזק.
המשחק הזה מפגר יותר מדי, אפילו כשאני מכבה את האינטרנט שלי! יש גם יותר מדי פרסומות, אני ממליץ לא לשחק במשחק הזה. אשמח לדרג את זה 0/5.
כיף אבל השתעמם מהר
הפקדים קלים לניווט. הגרפיקה פשוטה. אני חושב שהפרסומות מוצדקות מכיוון שזו הסיבה שהמשחק הזה הוא בחינם. תודה למפתחים! עוד כוח!
מה שהמשחק הזה באמת צריך זה יותר פרסומות מאולצות. זה בעצם 10 שניות של משחק עבור מודעה כפויה. פרסם בונוסים בהתאמה לצפייה במודעה, וגם אם תבחר שלא לקבל את בונוס המודעה, צפה לקבל מודעה כפויה. זבל מוחלט.
אני מאוד אוהב את זה עבודה טובה אתה יכול פשוט לכבות את הרשת ואז אתה יכול לשחק בלי להוסיף מזל טוב ותודה
זה משחק ממש טוב אבל כאילו אתה לא צריך פרסומות אחרי כל שלב
טוב מאוד ואז הוא נתן קצת סירופ אבל אני חושב שזה יהיה בבית בכל מקרה אבל מאוחר יותר אם בכל זאת אכנס להתקלח דרך קלה ומהירה להשיג משהו טוב לחנות בבריטניה ואז אני אבשל אוכל מדי פעם אני אבשל אוכל מדי פעם לבשל אוכל עכשיו בהפסקה מוג' בורבולי ואז נצא לוול סטריט בית אלסום ויש לי לחץ בעבודה בגלל מוניקה מה שלומך בסדר אבל אני חושב שזה יכנס למקלחת בצורה מהירה וקלה של מוניקה ואז אני אלך 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
המשחק הזה משעמם. משעמם מאוד אל תוריד. נא לא להוריד
בלגן שהוא סינגלפלייר ומלא בוטים.
כל רמה קלה ביותר ויותר מדי תוספות.
המשחק הזה מטורף. תודה על הפרסום. אני אוסיף את המשחק שלי וניצחתי באתגר 😂😂😄😄
הכי טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
הורדת חינם משחקי אנדרואיד הטובים ביותר
משחק טוב, ממש כיף אבל פשוט יותר מדי פרסומות!!
המשחק מאוד משעשע, אבל חתירת רפסודות היא איטית ואין שליטה כדי לעלות את השחקנים או הצבא לשלב הבא, קצת גידול של משחקים אחרים הדומים למשחקי מקל. אבל בסך הכל משחק טוב
פרסומת נרכבת על כל מה שאתה עושה פרסומת לחץ על הפרסומת הבאה טען פרסומת משחק סגור מודעת משחק
זה טוב, אבל בכל פעם שאני זוכה אני מקבל מודעה
APK
משחק נחמד אבל כדי לשדרג רפסודה ודברים אחרים אתה מוכן לראות וידאו.. אבל הסרטון לא יכול להעלות... אז אנחנו יכולים לעדכן את הדברים... בגלל זה אני מבטל את ההתקנה של המשחק.. כשתפתור prob יצטרף שוב
מדהים. ממש כובש כשמשעמם לי.
ממש נהנה מהמשחק ואז פתאום אני לא יכול להזיז את הרפסודה שלי סביב הרמה. ניסיתי לאתחל וכלום לא עובד. ממש בושה כי אני נהנה לשחק את המשחק
מאוד כיף ומרגיע, אני ממליץ בחום על המשחק הזה לכל מי שרוצה ששניים פשוט יוכלו לאזור ולהירגע
מודעות מיד. פרסומות לעתים קרובות. רמה קצרה. ואז מודעה. 30 שניות של משחק. ואז מודעה. מודעות מודעות מודעות.
אני אוהב את המשחק הזה אבל כולם בוטים אז זה משעמם מהר
אני יכול לשחק את זה כשאני משועמם אבל לא להרבה זמן, גם עד כה נראה שזה לא נהיה קשה יותר חחח.
דיוק בחומרי הקידום. יותר מדי פרסומות. כל משחק/רמה טוענת מודעה שגורעת מהכיף.
המשחק הזה הוא מלחמה רק בצחוק זה ממש כיף למרבה ההפתעה, מעולם לא ציפיתי לכל כך הרבה כיף ממשחק אחד פשוט אני תמיד מדלגת על הדרכות אני אוהב להבין את זה בעצמי אתה מנסה את זה מדהים
משחק טוב אבל אני לא יכול ליהנות מהמשחק אם אני צריך לצפות בפרסומות בכל פעם שאני מנצח בקרב
צו ראשון - דפ"ר90 | מתגייסים לצו ראשון - A2ZAPK
שיחק במשך 2 דקות. היו 4 מודעות קופצות. הוסר
טוב אבל פרסומות כל 2 דקות
זה משחק טוב שאתה יכול למזג אנשים כדי להיות כנים שאכפת להם מהפרסומות. ואפילו לא שיחקתי, אני רק מקווה שזה לא צריך אינטרנט כדי שאוכל להפעיל מצב טיסה.
המשחק הזה באמת נורא, שיחקתי בו יום אחד והיה לי חמש דקות של הנאה. שום דבר מלבד פרסומות. אתה אפילו לא יכול לזכות בלי לצפות בפרסומות. אל תוריד את זה.