Post by ererdrivatel on Feb 3, 2022 11:11:17 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ permițând trucuri ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Este frumos jocul. Ii dau 4 stelute pt ca se mai blocheaza cand ti.e lumea mai draga. Oricum recomand. 🤗
Sincer îmi place totul, toată experiența și aventurile. Dar, Doamne, acele adaugă de fiecare dată când apar, te rog să-i ții sub control. Nici măcar nu pot juca jocul în mod pașnic fără nicio întrerupere, sunt foarte iritante. Per total este bine.
Nivelul 12 este ultimul nivel sau există mai multe niveluri înainte. Pentru că se arată în curând pentru următorul nivel. N acest joc este super aventuri. Iubesc acest joc
Continui sa pierd cu orice ma atinge!!! La nivelul 11/8, remediați această eroare, vă rugămeeeeeee
Hitbox-urile sunt puțin prea mari și, în general, jocurile sunt proaste🤗
Îmi place foarte mult acest joc, este un joc aventuros. Sunt dependent de acest joc și există multe alte niveluri dificile pe care nu le putem trece. imi place jocul asta
joc bun.uneori pereții săritori prea departe
Nivelurile apei\subterane sunt prea lungi pentru a fi finalizate
Iubește acest joc, dar nivelul 4-3 are un pot de aur lipsă. Am vizionat un videoclip, așa că știu unde este, dar pur și simplu nu este acolo în joc
foarte bun
Acest joc vă permite să vizionați videoclipuri cu fiecare greșeală mică și mare, îl instalăm pentru a juca, nu pentru a vedea videoclipuri.
Îmi place și sunt într-un stadiu bun, dar ........ are atât de multe adaosuri.... Olym Trade este agățat uneori, așa că ce ar trebui să fac îmi place, dar se oprește la mijloc si ce ar trebui sa fac?
Este un joc super tare și frumos de aia i-am dat 5 stele ❤️❤️❤️😍😍🥰🥰
Mario e mai bun
ăsta jocul ăsta leps World 2 este cel mai bun joc din lume
Lep's World 2 – Aplicații pe Google Play
Un joc elegant!Merita 5 stele ,DOAR CA e MAI elegant 3!Consiterati 5 stele
Este un joc aventuros. Îmi place să îl joc, e bine că încercați și voi acest joc și vă va plăcea.
De ce trebuie să puneți atâtea reclame mai mult ține publicitatea și reclamele voastre proaste decât jocul.....😡
trecerea perfectă a timpului
Este cu adevărat suprr dar este puțin greu să treci de nivel
Leps World 2, Castle, Level 8-8 +BOSS walkthrough with all 3 Gold Pots (Android and iOS game app ...
Interesant dar se aseamana izbitor cu super mario
Greu dar plăcut reclamele prea lungi
Este minunat ❤😀
Îl ador🤴🤴👑😘🤩🤩🥰🥰🥰😍😍😘🥰🥰
😍
Acest joc este de fapt destul de rău, pentru că nici măcar nu este distractiv, este atât de plictisitor, tot ce faci este să irosești bani reali și să mori tot timpul și, în plus, jocul este doar ca un obby sau cum îi spui tu... oh, bine, parcatorii.Aspectul acestui joc arata prost si calitatea lui este atat de proasta, decat este stupid ce fel de joc arată este pentru copii, dar nu! o stea ⭐☆☆☆☆
Estw un joculet care te fac sa nu te mai plictisesti
îmi pace foarte mult acest joc incredibil
Christian rap download gratuit, fără înregistrare. Mercedes ...
Vidya
caca de goblin
Ar trebui să ai mai multă viață și după ce ai fost lovit de 4 ori, ar trebui să fii încă în viață, cu excepția inamicilor puternici.
Îmi place jocul. Singura care nu-mi place este muzica de fundal, este foarte clasică și plictisitoare. Mult mai bine dacă mult mai de tip rock, așa că va fi mai plin de viață. Toate celelalte, cinci! Dezvoltator Tnx!
Fundalul în mișcare este o durere de cap din cauza tuturor săriturii care mă amețește.
Mi-a placut. Meritã 4 stele****!
Lumea Leps 2. Doamne, este un joc fantastic, fără îndoială. Toată lumea instalează acest joc. Grafica sa este cea mai bună și nu se blochează. Cine sunt toți vezi comentariul meu, nu te uita alte comentarii, instalează acest joc acum pe loc. Acesta nu este ca alte jocuri, este din ce în ce mai interesant. Dezvoltatorii am terminat acest joc, vă rog să faceți mai multe niveluri, vă rog, am terminat acest joc acum o săptămână, dar nu l-am dezinstalat, aștept actualizarea, vă rugăm să actualizați rapid cât puteți. MULȚUMESC
aplicația este minunată, mă distrează foarte mult când sunt fără internet, descărcați nu veți regreta, veți iubi așa cum am iubit eu.