Post by ererdrivatel on Feb 3, 2022 11:05:26 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מפתחות נוספים ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
כשגיליתי שזה לא מרובה משתתפים לא אהבתי את זה במיוחד כי זה כיף עם מרובה משתתפים ומהירות האור היא יקרה מדי
זוהי אפליקציה מדהימה עם צלילים וגרפיקה מעולים. אוהב את כל התכונות. אתה יכול להעלות כל מודעה שתרצה כי מגיע לך. אבל בבקשה אל תשים את מודעת יצרן הווידאו 'אהבתי'. פשוט שונא את זה כל כך מעצבן. ייתן 5 כוכבים אם תסיר את המודעה הזו.
המשחק הזה הוא ממש קרע של Rider מאת Ketchapp Games. בוא עם רעיון מקורי משלך, "Vive".
מצאתי את המשחק הזה בגלל פרסומת. במודעה נכתב כי מדובר ב"ליגות רוכבים" המתייחסות למשחק אחר שהיא העתקה. Rider הוא משחק נהדר שביליתי בו הרבה זמן והחלטתי שהמשחק הזה חייב להיות כמוהו אבל מרובה משתתפים מקוון. טעיתי מאוד. זה הרבה יותר גרוע. אם אתה חושב לשחק בזה אז אל תעשה זאת. פשוט תשחק רוכב.
אני אוהב משחק Race.io אבל אפשרות גרועה מאוד היא שאחרי כל משחק אני צריך לראות תוספות. זה המשחק הראשון שאני משחק בחיים שלי בו אני משחק המשחק הוא פחות ומוסיף יותר זה מאוד מאוד מאוד מצחיק... משחקים אחרים יגיעו גם תוספות אבל זה ברצינות יותר מדי ככה אתם תפסידו הכל הגיימרים שלך. אני מקווה שתמצא פתרון בקרוב.
"Race.io" הופך למשחק ממש ממכר ומאתגר כשאתה מתחיל לשחק בו ולהמשיך להתקדם. בצע קפיצות מטורפות ואתגר את היריבים שלך.😍😘
כיףףףףףףףףףףףףףףףףף
סתם חרה
אם מישהו שמע פעם על רוכב המשחק, המשחק הזה הוא בעצם עותק שלם. למשחקים יש הרבה פרסומות אבל כל מה שאתה צריך לעשות זה לכבות את ה-WiFi ואין פרסומות. כנראה משחק 3 כוכבים.
לא ממש לא
בבקשה הפוך אותו לרב משתתפים כדי שאנשים יוכלו לשחק אחד נגד השני
אחי מעולה ומדהים שזה כל כך כיף וממכר
המסלולים חוזרים על עצמם. ויש יותר מדי פרסומות. אתה יכול בבקשה לשנות את זה כדי להוסיף כל 5 מירוץ.כמו כן, אני מקווה שהמרוצים איתם אני מרוץ אינם בוטים.
משחק טוב בלי שקר, פשוט יותר מדי פרסומות בסדר אני מבין שאתה צריך לשלם על הסרת פרסומות אבל אתה יכול לפחות לעשות את זה כאילו אם אני אצא 1 במירוץ אני לא אראה מודעה אחרי המירוץ שזה יהיה מדהים ותעשה את המשחק הרבה יותר מהנה
נחמד לשחק אבל לא מצליח להיכנס כמו שצריך. זה נשאר בהשהיה בזמן טעינת המשחק הזה
הגרפיקה המגניבה והנחמדה שלו אבל יש דבר אחד שאני לא אוהב.. אני לא אוהב להיות במצב של אדם 3'ד אז אני יכול להפוך אותו לגוף ראשון
אחלה אפליקציה
מציג טונות של מודעות, גם כשאתה לא רוצה להכפיל את הרווחים שלך... מה, כיף לבזבז זמן עם חיבור לאינטרנט..
זה משחק טוב ואנחנו מקבלים 2 פרסים ביום אחד.
פרסומות הופכות אותו לבלתי ניתן לשחק... 2 כוכבים לקונספט מהנה, אבל אין סיכוי שאשחק מודעה אחרי כל מירוץ ארור
לא כמו שפורסם. ראיתי את זה במודעה וזה לא חזותית מה שכתוב שזה. זה עדיין בסדר אני מניח.
לקח זמן לטעון היו לו הרבה פרסומות לקח זמן להוריד שם כל כך הרבה דברים רעים שאני שונא את זה
אל תתנו למשחק הזה להטעות אתכם. אתה לא משחק נגד אנשים אמיתיים וזה בסדר, אבל הבוטים כל כך גרועים שלמעשה אי אפשר להפסיד. עצרתי וחיכיתי והם לעולם לא יסיימו. המשחק הזה הוא בזבוז זמן וכמות הפרסומות מגוחכת. אל תשחק בזה
העדפתי את המכונית הפשוטה בסגנון tron עם שדרוגים ולא את המכוניות הנוראיות האלה בעדכון
משחק בסדר. אבל יש בעיה אחת... אין אנשים מהחיים האמיתיים שאתה מרוץ איתם. כל תווי המעבד. כולם מתנהגים כאילו הם מנסים להפסיד. הם מנסים לתת לך לנצח! כולם עושים טעויות שאנשים רגילים לא עושים. אתה שם לב לזה כשאתה מנצח פעמים רבות ברציפות. זה ממש מעצבן. הדרך שלה קלה לנצח. אני לא ממליץ על המשחק הזה אם אתה אוהב משחקים מאתגרים. ניסיתי לשנות את הביקורת שלי אבל זה לא נתן לי.
עבד מצוין עד אתמול. עכשיו זה נטען עד 99% וקופא. זו הפעם השנייה שזה קורה גם במכשיר אחר.
די ממכר אבל גם כשאתה מדורג אתה לא מקבל קורסים חדשים אז זה הופך להיות מונוטוני לאחר זמן מה ודי ברור שאתה מתמודד עם בוטים לפעמים בגלל תקלות. אתה יכול לראות את יריב הבוט קופץ קדימה ממש מהר בצורה שאינה הגיוני מבחינה גרפית או פיזיקלית. עדיין משחק ומחכה לעדכון שיציג קורסים חדשים
זה המשחק האהוב עליי, הוא לא ממכר וזה דבר טוב. אני משחק בזה הרבה זמן ואני רוצה לבקש כמה עדכונים, תודה.
האפליקציה הזו היא הטובה ביותר אבל יש כמו מעט פרסומות אבל זה כנראה המשחק הכי טוב שעשיתי אי פעם עבודה נהדרת במשחק המדהים הזה
זה משחק נחמד אבל בבקשה תקן משהו 1 שיחקתי במשחק אחד המרוץ התחיל הצג לבחירת שחקנים עדיין היה שם בבקשה תקן את זה אבל בכל מקרה זה משחק קשוב וטוב /ליוצר עשית עבודה טובה כדי לעשות את זה דו מימדי תודה רבה לך
משחק נפלא אני ממש אוהב ❤ את המשחק הזה והחלק הכי טוב במשחק הזה הוא שאין פרסומות 👍 😀
המשחק הזה היה טוב משמעותית לפני העדכון שזה עתה יצא. היכולת לשדרג את מה שרצית היה נחמד. הטרו הפשוטn מכוניות בסגנון עשו את זה כדי שתוכל לדעת מי אתה. המשחק הזה פשוט נהיה הרבה פחות כיף, מסיר את ההתקנה אם העדכון הזה נשאר...
המשחק הזה נהדר לשיר גז גז ומגניב מאוד אבל 4 כוכבים כי יש יותר מדי פרסומות שום דבר אחר באמת משחק די טוב
משחק מאוד כיף
זה מישחק מאד מאד חמוד וכיף לשחק בו
אני אוהב את המשחק הזה אני לא יודע למה יש פרסומות בסוף כל מירוץ שזה די טוב לי אבל אני עדיין רוצה לתת למשחק הזה 5 כוכבים
המשחק טוב אבל אין לו הרבה מבני כביש. רק 4 עד 5 דרכים חוזרות. יותר מזה הוא מכיל יותר מדי תוספות שעד וולגריות ישתפו, מה שגורם לאי נוחות ביותר במקומות ציבוריים
אני לא יכול לעשות את זה יותר. פעם חשבתי שהמשחק פשוט אך מוצק. אני אוהב הרבה ממה שהמשחק הזה עושה, אבל אני חייב לתת לו ציון נמוך כי הפרסומות מגוחכות. אני אקבל מודעה רק בשביל לפתוח את המשחק. אקבל מודעה אם אגע במסך (לא בדיחה). אני אקבל מודעה ממש מיד אחרי שאסיים לצפות במודעה. אני מקבל מודעה אם אני בתפריט לכמה שניות. אני מקבל מודעה לבדיקת מסך הדירוג. זה מהלך רע ולא היה צריך להיחשב מקובל.
בסך הכל משחק טוב אבל יש יותר מדי פרסומות, אני שונא פרסומות, בבקשה תסיר אותו אם אתה רוצה להיות משחק 4 או 5 כוכבים
משחק נהדר עד שהגעתי לרמה 18 של ארנה. עכשיו כשאני מנסה למרוץ זה נותן לי מסך שכבה אפור ריק ללא אפשרויות או כפתורים. אז אני לא יכול לשחק את המשחק יותר. בכל מקרה לתקן את זה?
אני מנצח ברמה 20 ברמה 1 כל כך קל זה למהר.
המשחק הזה גרוע. קרע טהור של הרוכב. יריבים הם לא אנשים אמיתיים רק A.I שהם מאוד מטומטמים במקרה הטוב. אה ואמרתי שזה גניבה של רוכב נכון?. כן וזה נראה יותר גרוע מהרוכב מבחינה גרפית. בזבז את הנתונים שלי בהורדת זה. ואל תתחיל אפילו עם הפרסומות אלוהים אדירים!!
זהו משחק מדהים למרות שקשה מאוד להבין איך לשנות את השם שלך. ואנחנו זוכים לקבל את התגמול שלנו רק אם אנחנו צופים במודעה ולפעמים המודעות באורך 30 שניות
כל דבר כמו התמונה שהמכוניות עושות ואתה צריך כפתור כדי לצאת מהמירוץ
מרוץ io ממש כיף לשחק, יש הרבה מכוניות שאתה יכול להשתמש בהן ומרוץ עם שחקנים אמיתיים זה אפילו יותר כיף.
משחק טוב מאוד אבל זה אמור להיות פופולרי בהודו
בזבוז זמן נהדר. גרפיקה חלקה במיוחד. התקנתם בשני מכשירים (עם אותו חשבון Google), אך אינו מסתנכרן באמצעות Play Games
משחק טוב אבל אני באמת לא מבין למה הוא מקוון לגמרי. זה הדבר הכי מטופש אי פעם. למה לא רק מצב מקוון מאשר מקוון מלא?