Post by ererdrivatel on Feb 3, 2022 10:59:18 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačnu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Nemojte igrati tu igricu jadan covuk to gleda i krade djecu
Sviđa mi se ova aplikacija, ali imam nekoliko prijedloga. Jedna mislim da bi cipele trebale biti jeftinije, samo zato što su veće od većine odjeće. Također mislim da bismo trebali moći dizajnirati odjeću, a ne samo čudnu haljinu s ručnikom. Također bih volio da možemo zapravo ZADRŽATI šminku koju dobijemo od plesa. Konačno, mislim da bi naljepnice za kameru trebale biti rijetke, a ne samo one obične jer za njih moramo platiti dijamante pa bismo trebali nabaviti hladnije stvari. Volim kraće razine. Zahvaliti
Igra mi se jako sviđa daje 5 zvijezda maca mi je jako slatka i albumi su odlićni ovu igru svakome preporucujem
My talking angela školska torba sa kotačima - Njuškalo
Pa onako igrica ok imam je instaliranu ali rijetko kad je igram
Ne igrajte ovu aplikaciju!!! Nakon što sam ovo igrao prvi put, sve je bilo ok, ali za nekoliko mjeseci netko gleda zoom da Angela oka netko gleda pa izbrišite ovu aplikaciju!!!!
Jako volim ovu igricu, jedva čekam da Angela napuni 30 godina, jako me zanima kakva će biti
Vidim PUNO ljudi koji kažu da je ova igra vrlo jeziva čak i u videima jer netko u njezinim očima kaže umri. Ali ova igra je u isto vrijeme samo prijateljska mačka. Imao sam ovo kad sam bio mlad skoro 3 godine dok nisam iz nekog razloga obrisao i zbog ovih vijesti se bojim da ga ponovno skinem😨😨 Ali ipak sa svijetle strane, ipak je dobra igrica👍
Ova aplikacija je super, ali kad sam imao 20, dala mi je samo duplikate, sada ne mogu doći do sljedećeg albuma 😑 molim vas nemojte mi slati duplikate i sviđa mi se igra!!👍🙂!!
Ali pedofili su u nutra u očima načeva kucu vidit ce vas u ocima kada joj crvene ona vaz gleda kroz kameru nije kroz staklo pokrij te kameru i svece biti u redu
I ja sam skuzila da me promatraju kroz angeline oči i zato mi je grozno
Cool 😎
Imam samo jednu zvjezdicu jer je ova igrica opasna i mala djeca pričaju o tome i slažem se da je nismo trebali igrati U protivnom ONA TE GLEDA PAZI i vidjet ćeš muškarca koji joj je u očima i jezivo je!!! !!!! Ne IGRAJ ovu igru sigurno stvari!!!! 😢🙏Morate dobro spasiti ako vam preanti ne vjeruju OK
ova igra je samo srednje dobra
Igra je po mom mišljenju pomalo dosadna, ali poštujem trud programera! Prije svega, ima puno mini igrica, puno stvari koje treba raditi općenito, ali čak i ako postoji brojna odjeća... nije baš tako fensi. Drugo, zašto joj se energija tako lako smanjuje? To je neugodno! Osim toga, ne vjerujte ovim djetinjastim mitovima oko tik toka, da Angela ima hakere na očima, jer još uvijek postoje ljudi koji u to vjeruju. Također mi je žao ako je moj engleski loš jer mi to nije maternji jezik
Igra kažem za 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000. .I znači nisam glupa.😠
Stvarno jako volim ovu igru, ali predugo joj treba da završi razinu i također raste ali na stranu da mi sve ide dobro tnx
Ovu igricu možete igrati u 3 ujutro, to je čudno, ne znam zašto drugi kažu da ne bismo trebali. Ova igra je dobra. Ali OUTFIT7 bi trebao učiniti nešto s dodacima i ukloniti dijamantni sustav iz igre. Odjeća je jako skupa!! Htio sam kupiti jednostavnu odjeću za svoju anđelu i koštala je 50.000 novčića!! Kao ozbiljno?! Kreator bi trebao smanjiti nagrade. To je to!
Obožavam ovu igru i vas dvoje ćete je jednostavno isprobati i uvjeriti se u svoju sigurnost 😉
mrzim to
Meni je jako dobra ali dobro pogledajte njene oči vidi se nekakva soba
volim ovu igru!! tako je zabavno, a imate toliko mogućnosti!! možete odjenuti angelu, nahraniti je, toliko haljina možete izabrati, a možete se i šminkati i ići na ples! preporučam instaliranje ove igre c:
igrica je zabavna, ali sam skupio sve sličice i obrisala aplikaciju i sada moram ispočetka
Dao bih joj 5 zvjezdica, ali igra nije koštana. Ono što mislim 😏 je da kad je u kupaonici 🛀 nikad ne želi piškiti ili kakiti 💩, kad će se istuširati 🚿 haljinu 👗 se ne može skinuti, kad joj pereš zube 😬 ne možeš operi joj jezik i ako ne pleše 💃 balet zašto imaš baletni kostim na sniženju 💰 i skupo je još puno problema ali ajmo ovdje završiti. Ali molim vas 🙏 prilagodite ga. Osim toga igra je u redu. Hvala vam.
talking Angela je prilično lijepa cool igra, jedini problem je što ona nosi lijepu odjeću i nakon toga stoji s njom, mislim da bi Angela trebala izlaziti na zabave, posjećivati prijatelje i izgubila više. Zaista uživam u ovoj igrici, ali trebale bi biti neke promjene i nove stvari....svi bismo voljeli vidjeti nešto novo, molim
W-koji hakeri sam to vidio BRUTO NE PREUZMAJTE💀☠️
Fujjjjjjjjjjjjjjj
Sjajnooooo!👍👍👍
Dobra je igra Al neki pričaju da je hakirana
PandaHelper_Android na Twitteru: " New: #Android My ...
Što misliš tko si da zatvoriš glazbenu aplikaciju😬
Prethodno super!
Starije verzije aplikacije My Talking Angela za Android | Aptoide
⚠️UPOZORENJE⚠️ Ova aplikacija je vrlo opasna. NE INSTALIRAJTE. "Zašto što je tu tako loše?" Ova aplikacija može pratiti gdje živite i ako je uključite u način rada za odrasle, možete razgovarati s Angelom i jedno od pitanja koje možete pronaći je "Gdje živite?" I ljudi su nakon preuzimanja ove aplikacije prijavili da su napunjeni ili povrijeđeni. ZATO NEMOJTE OVO INSTALIRATI !!!!!
Jeziv.
Ova aplikacija je jako dobra aplikacija. Doslovno mi se sviđa ova aplikacija.😇
Saveznik Odmor balon tom and angela
Pa ok je
Moja sestra igra ovu igru i može biti jako neugodna. Prvo kada otvorite aplikaciju, ona odmah ispušta zvukove, jer ako pokušavate biti tihi, a ne znate da je glasnoća uključena, bit će vrlo bučna. Svi kažu da ima kamere u očima, ali to možda nije istina.